Privacy Policy

Bescherming van je persoonsgegevens.

Team autopartswinkel.nl voelt zich verantwoordelijk voor de bescherming van je privacy.

Deze privacy policy is van toepassing op de diensten van Autopartswinkel B.V, handelend onder de naam www.autopartswinkel.nl. Door gebruik te maken van deze website accepteer je de privacy policy. De policy geldt alleen voor www.autopartswinkel.nl en niet voor andere websites. De privacy van alle gebruikers van deze website worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Doeleinden

Er wordt geen informatie verzameld voor andere doeleinden dan beschreven in deze privacy policy, tenzij van tevoren je toestemming hiervoor is verkregen.

  • Gegevens worden gebruikt om je bestelling te verifiëren;
  • Gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen over de uitvoering van de door gevraagde dienst;
  • Betaalgegevens van de betaalprovider, Mollie, voor het uitvoeren van de door  gevraagde dienst;
  • Gegevens worden gebruik om de site en marketing (Google) te verbeteren;
  • Gegevens worden vastgelegd in een account om je bestelhistorie op een later moment te kunnen raadplegen, voor het aanvragen van een garantie of retour;
  • Gegevens worden gebruikt om je ervaringen met betrekking tot de website te vragen via de beoordelingspartner, Kiyoh. 

Gebruikte persoonsgegevens

De volgende gegevens kunnen van je worden gebruikt:

  • Naam / voorletters/ tussenvoegsel;
  • Straatnaam;
  • Postcode;
  • Plaats;
  • Provincie;
  • Land;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Kenteken.

Gebruik diensten

Zodra je gebruik maakt van de diensten op deze website wordt gevraagd om je persoonsgegevens. Deze gegevens hebben als doel om de door je gevraagde dienst uit te voeren. Deze gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Autopartswinkel B.V. of van een derde partij.

Contact

Zodra je contact met ons hebt gelegd via bijvoorbeeld e-mail of WhatsApp worden deze berichten mogelijk bewaard. Deze gegevens zijn dan van belang voor het uitvoeren van een dienst. De gegevens voortvloeiende uit dit contact worden opgeslagen op beveiligde servers van Autopartswinkel B.V. of van een derde partij.

E-mails

Bij iedere door Autopartswinkel B.V. verstuurde e-mail met betrekking tot nieuwsbrieven of acties is er een mogelijkheid tot afmelden.

Cookies

Voor onderzoek verzamelt Autopartswinkel B.V. gegevens. Dit heeft als doel om onze diensten te verbeteren door meer inzicht te krijgen in de klant.

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’. Cookies zijn tekstbestandjes die op je computer / device worden geplaatst voor analyse van gebruik van de website. Deze informatie wordt overgebracht naar een beveiligde server van Autopartswinkel B.V. of van een derde partij. Deze informatie wordt enkel gebruikt voor analyse en verbetering van het gebruik van de website.

Cookies worden door de meeste browsers standaard geaccepteerd. Met behulp van de browserinstellingen is het mogelijk om dit in te stellen zodat (sommige) cookies worden geweigerd. Let op! Door deze instelling is het mogelijk dat deze website niet optimaal werkt.

Bewaartermijn

Autopartswinkel B.V. bewaart gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van partners welke de informatie nodig hebben voor het uitvoeren van de dienst of voor beoordeling van deze website. Hieronder valt bijvoorbeeld de betaalpartner Mollie, verzendpartner PostNL en beoordelingsapplicatie Kiyoh. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het doel van de desbetreffende dienst en worden niet verder verspreid.

Google Analytics

Autopartswinkel B.V. maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer of device worden geplaatst). Deze hebben als doel om de website te helpen analyseren. De door het cookie gegenereerde informatie over deze website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Wijziging of verwijdering van je gegevens

Autopartswinkel B.V. biedt alle gebruikers de mogelijkheid tot inzage, wijziging of verwijdering van alle verstrekte persoonlijke gegevens. Dit kan door contact op te nemen met team autopartswinkel.nl.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens, kun je hierover contact opnemen. Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.

Wijzigingen

De privacy policy is zo ingericht dat deze passend is voor deze website. Indien wijzigingen van de website gevolgen hebben voor deze privacy policy worden deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Het is daarom raadzaam om deze pagina regelmatig te raadplegen. Laatste update mei 2018.